Družinsko avto zavarovanje

Prihranite lahko tudi 400 EUR

Najpomembnejša novost avtomobilskega zavarovanja Družina Avto AS je, da so vanj vključena avtomobilska zavarovanja vseh družinskih članov. Mednje sodijo partner, otroci in starši, pa tudi drugi avtomobili istega zavarovanca, zavarovani pri AdriaticuSlovenici, ki lahko koristijo ugodnosti družinske bonitete.

 

Možnost zavarovanja vseh avtomobilov v družini s pomembnim prihrankom.

Vsa vozila družine, ki so vključena v paket, so deležna ugodnosti, ki izhajajo iz osebnega bonusa “škodno najboljšega” člana družine – torej družinskega člana, ki ima na zavarovalni polici dosežen najvišji bonus.

Številne družinske ugodnosti

Poleg že doseženega bonusa po posamezni polici, je zavarovanec, vključen v paket Družina Avto AS, ob sklenitvi zavarovanja deležen še dodatnih ugodnosti:

  • družinski popust v višini razlike med družinsko boniteto in bonusom na lastni polici in še
  • dodatni družinski popust, ki ga prejme zavarovanec ob vključitvi police v paket Družina Avto AS

Pogoj za sklenitev paketa je, da morata biti vanj vključeni vsaj dve zavarovalni polici, od katerih je ena na novo zavarovana pri AdriaticuSlovenici. Poleg osebnih vozil pa je mogoče v zavarovalni paket Družina Avto AS vključiti še zavarovanja motornih kamping vozil vseh družinskih članov in tudi tovorna vozila do dveh ton nosilnosti v lasti fizične osebe.