Z zavarovalstvom se ukvarjamo že od leta 1991. V teh letih smo pridobil več sto zavarovancev (fizičnih oseb, zasebnega in javnega prava), ki jim pišemo zavarovalne pogodbe-police za posamezno zavarovalnico. To pomeni, da letno sklenemo več kot 2000 zavarovalnih pogodb.

Rezultati nam potrjujejo, da smo si pravilno začrtali cilje, predvsem glede poštenega odnosa stranka – zastopnik – zavarovalnica. To je tudi naše načelo, saj stranki vedno predstavimo vse možnosti pri sklenitvi posamezne zavarovalne pogodbe.

Osebno se zavzamemo za vsako stranko, tako pri svetovanju, sklenitvi zavarovalne pogodbe in nudimo pomoč pri reševanju škodnih primerov. Izberete nas lahko predvsem zaradi značilnosti našega dolgoletnega poslovanja, našega znanja, izkušenj in zadovoljnih zavarovancev.

Odnos do strank: Zaupanje in dolgoročno sodelovanje so ključnega pomena za kakovostno izvedbo naših storitev.

Kakovostne in sodobne storitve: Brez kakovostnih in sodobnih storitev ni mogoče dolgoročno poslovati. Tega se zavedamo in zato izbiramo le najboljše sodelavce, ki so sposobni kakovostno izvajati zadane projekte.

Celovite storitve: Za vas uredimo vse. Svetujemo, opravimo oceno rizika, zavarujemo in pomagamo v primeru škodnega dogodka.

Stalna strokovna podpora: Zagotavljati največ za Vaša finančna sredstva, konkurenčne ponudbe, pogodbe in prilagajanje Vašim potrebam ter kvalitetno asistenco 12 ur na dan.

Zakaj izbrati nas? 

  • odzivnost- vedno na željo stranke,
  • strokovnost- strokoven pristop do vsake stranke,
  • konkurenčnost- prava storitev za pravo ceno,
  • individualni pristop- ponudba prilagojena željam strank,
  • poslovna odličnost- veliko naših zadovoljnih zavarovancev,
  • dolgoletna tradicija- več kot petnajstletno delo v zavarovalstvu.

Z NAMI JE VAŠA SKRB ZA PRIHODNOST MANJŠA !

Dosegljivi smo 12 ur na dan,
vse dni v letu
na tel št: 041/641- 985 ali
na e- pošto: info@akvizitor.si.